O nama

Ko smo mi?

Minex automat je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem i prodajom aparata za zabavu,i organizacijom zabavnih i biljar klubova od 1994. godine. Jedna smo od najstarijih i najvećih kompanija ove vrste u Srbiji i Crnoj Gori.

Šta nudimo?

Iznajmljujemo i postavljamo sve vrste aparata za zabavne igre kako renomiranih svetskih proizvođača tako i domaćih, za Vaš ugostiteljski objekt, hotel, camp, poslovni prostor tokom cele godine ili samo sezonski na području cele Srbije i Crne Gore. Osigurali smo vlastiti kvalitetan, stručan i brz servis,ako i originalne rezervne delove. Vlastita dostava i montaža.

Poslovna politika

Cilj nam je prateći razvoj zabavne industrije u svetu kvalitetno proširiti i poboljšati ponudu zabave i rekreacije u ugostiteljskim objektima i hotelsko turističkim centrima.

Kako poslujemo?

Poslujemo na temelju podele dobiti ostvarene radom aparata, što znači da mi aparat dovozimo, montiramo i snabdevamo potrebnim repromaterijalom i rekvizitima za igru, održavamo, servisiramo,a po potrebi mienjamo aparat za onaj koji će biti najadekvatniji i natraženiju u Vašem ugostiteljskom objektu.

Kako do aparata?

Ukoliko ste pregledali aparate za zabavu, i skladno tome, prema interesu Vaših gostiju odabrali jedan ili više aparata pogodnih za Vaš ugostiteljski objekt, preporučamo Vam da poslušate i savet našeg agenta koji će Vas uputiti u novitete, trendove te Vam preporučiti aparate koji su trenutno hit u svietu zabave. Dogovorite neobaveznu POSETU NAŠEG AGENTA ili nas kontaktirajte i zatražite dodatnu informaciju putem: